U bevindt zich hier: HomeBelife/Fysergo

Belife/Fysergo

GERICHT WERKEN AAN DE INZETBAARHEID EN VITALITEIT VAN MENSEN

Onze praktijk maakt onderdeel uit van het Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.  

INVESTEREN IN UW MENSEN 
Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventie processen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit. 
Met onze (gezondheids)programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement.

Door een vernieuwende en praktische aanpak is Fysergo ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen. 

Als praktijk zijn wij werkzaam als hulpverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio. Uitvoerders hiervan zijn Miranda Nap, Nathalie Nijstad, Eelke Jan Bouma en Bert Guns.

Ga naar www.belife.nl voor meer informatie.