U bevindt zich hier: HomeRunningtherapie start bij Kinese

Runningtherapie start bij Kinese

Gepubliceerd op: 19-02-2020

Kinese Fysiotherapeuten start binnenkort in samenwerking met Running Therapeut Magriet Taselaar een eerste cursus Runningtherapie.

Running Therapie is een landelijk actief beweegprogramma geschikt voor personen met o.a. milde depressieve klachten, burn-out en andere psychische overbelastingen. De bedoeling van het programma is de psychische symptomen en verschijnselen te verlichten via het uitvoeren van lichamelijke inspanningen. Dat kan beginnen met een wandelprogramma wat opgevoerd gaat worden tot rustige stukken hardlopen. Als resultaat kan een verbeterde conditie, ontspanning en een fitter gevoel bijdragen aan het herstel van het klachtenbeeld.  

Met een kleine groep van circa 4-6 personen zal binnenkort op de vrijdagmorgen gestart worden. Meer details worden z.s.m. op de website bekend gemaakt.

Afbeeldingsresultaat voor runningtherapie

Meer informatie kan verkregen worden via Kinese Fysiotherapeuten: Ronald Hummel, psychosomatisch fysiotherapeut of Bert Guns (0596-613066).  Magriet Taselaar haar website is hier te vinden: Runningtherapie