U bevindt zich hier: HomeOnze zorg voor u...BeLife/Fysergo

BeLife/Fysergo

GERICHT WERKEN AAN DE INZETBAARHEID EN VITALITEIT VAN MENSEN

Onze praktijk maakt onderdeel uit van het BeLife/Fysergo netwerk bestaande uit 140 centra. Fysergo BV, opgericht in 1994, is een ISO 9001 gecertificeerd landelijk werkend interventie & advies bedrijf.  

INVESTEREN IN UW MENSEN 
Op individueel- en teamniveau begeleiden onze professionals uw medewerkers op weg naar vitaliteit en inzetbaarheid en begeleiden ze bij re-integratie en preventieprocessen. Het resultaat hiervan is snel herstel, verzuimreductie en verbeterde arbeidsproductiviteit. 
Met onze (gezondheids)programma’s investeert u in uw medewerkers met groei, winst en duurzaamheid van uw organisatie als resultaat. Onze professionals ondersteunen en adviseren u op visie, beleid, doelen en de samenstelling van een optimaal programma wat leidt tot effectief gezondheidsmanagement.

Door een vernieuwende en praktische aanpak is BeLife/Fysergo ook uw partner in gezondheids- en verzuimmanagement, waarbij wij uitgaan van de kracht van mensen. 

Als praktijk zijn wij werkzaam als hulpverlener voor het VGZ-IZA Bedrijfszorgpakket in deze regio. Uitvoerders hiervan zijn Nathalie Nijstad, Eelke Jan Bouma en Bert Guns.

Ga naar BeLife voor meer informatie.