U bevindt zich hier: HomeWat bieden wij?Programma's....Yoga

Yoga

In het Gezondheidscentrum Overdiep worden op maandagavond en woensdagavond  yogalessen gegeven.

Voel je prettig door yoga!

Rootz, een nieuwe naam voor de vertrouwde gezichten van Yogastyle, is ook dit jaar weer gestart met yogalessen in samenwerking met Kinese Fysiotherapeuten. Door de vele belangstelling verzorgen wij nu een extra lesuur op de woensdagavond naast de gebruikelijke 3 lessen op maandag en woensdagavond.

Met een eigentijds en fris karakter biedt Rootz yoga waar je ‘blij’ van wordt. Yoga bij ons is beslist niet zweverig. Het is niet moeilijk, het vraagt geen lichaam van elastiek.

Voor ons is yoga je prettig voelen, ontspannen zijn en een balans vinden tussen kracht en ontspanning. In onze lessen besteden we veel aandacht aan ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen en happy moments zoals theedrinken met honing, een voetenmassage met warme olie en meer. Je kunt het beoefenen zoals het bij je past. Daarom kan en mag de uitwerking van yoga voor iedereen anders zijn.

Wil jij ook blij worden van Yoga? Neem dan contact met ons op voor meer informatie via www.rootz.info of via mobiel 0650212614 . Bekijk ook onze agenda voor leuke workshops!

Met vriendelijke groet,

Mirjam Dreijer, namens Rootz.