U bevindt zich hier: HomeAanmelden

Aanmelden

Klik hier om een afspraak te maken

U kunt door een arts of specialist verwezen worden voor fysiotherapie maar u kunt ook zonder verwijzing bij de fysiotherapeut terecht. U kunt dus zelf beslissen of u eerst naar de huisarts gaat of direct naar de fysiotherapeut. In het eerste geval kan de arts u doorsturen naar de fysiotherapeut. In het geval van DTF (= Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie) zal de betreffende fysiotherapeut eerst een screening uitvoeren om vast te stellen of u met de klachten wel aan het goede adres bent. Indien gewenst vindt dan overleg plaats met de arts.

De aanmelding voor fysiotherapie en/of één van onze specialisaties zal in de meeste gevallen plaatsvinden via telefonisch contact met één van onze secretaresses, Joke Mulder, Geke Kooij, Nynke Hildenbrant, Miranda Bos, Carina Heuving of Mariela Eggens. Tijdens deze aanmelding worden u een aantal gegevens gevraagd die nodig zijn voor de fysiotherapeutische behandeling.

Na uw aanmelding proberen wij de eerste afspraak te maken binnen 5 werkdagen.

Wilt u bij de eerste afspraak meenemen:

  • De schriftelijke verwijzing indien u verwezen bent door een arts of specialist.
  • Identiteitsbewijs (ID kaart, paspoort of rijbewijs)

Verzekering

Met alle ziektekostenverzekeraars heeft Kinese Fysiotherapeuten contracten afgesloten waardoor we onze kosten rechtstreeks bij hen kunnen declareren. Indien u niet verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de genoemde prijzen vermeld in onze prijslijst. Deze is te vinden bij downloads.

Indien mogelijk verzoeken wij u bij verhindering de afspraak 24 uur van te voren af te bellen. Een niet nagekomen afspraak kan bij u in rekening worden gebracht.