Skip to main content Skip to footer

HEEFT U EXTRA BEGELEIDING NODIG OM WEER LEKKER TE KUNNEN BEWEGEN?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

EXTRA MOTIVATIE EN ONDERSTEUNING NODIG?

NEEM DEEL AAN ÉÉN VAN ONZE BEWEEGPROGRAMMA'S

Fysiotherapie

Inleiding Fysiotherapie

Zoekt u een praktijk fysiotherapie in Appingedam? Dan bent u bij Kinese Fysiotherapeuten aan het juiste adres. Ons team bestaat uit professionele therapeuten die in het BIG register staan ingeschreven. U kunt dus rekenen op kwaliteit én betrouwbaarheid. Of dit nu is om uw huidige klachten te behandelen of juist toekomstige klachten te voorkomen. Bij ons vindt u de specialist die u verder helpt. Zo zorgen we er samen voor dat u gezond kunt bewegen en optimaal kunt functioneren in uw eigen omgeving.

Fysiotherapie bij klachten

Heeft u klachten aan uw houdings- en bewegingsapparaat? Dan is fysiotherapie vaak een geschikte behandeling. Veel voorkomende klachten zijn:

  • klachten aan uw spieren, banden, gewrichten en zenuwen
  • hoofdpijn, duizeligheid en hyperventilatie
  • een verstoord evenwicht tussen spanning en ontspanning of tussen belasting en belastbaarheid

Deze klachten ontstaan bijvoorbeeld door een ongeval, operatie of ziekte, maar u kunt bij ons ook terecht met sportblessures of klachten die ontstaan door uw werk.

 

De behandeling

Bent u klaar om met uw klachten aan de slag te gaan? Maak dan een afspraak voor een eerste gesprek fysiotherapie in Appingedam of in de buurt. Tijdens dit kennismakingsgesprek stellen we u vragen om uw klachten in kaart te brengen. Daarna voeren we lichamelijk onderzoek uit. Op basis van de verzamelde informatie stellen we een behandelplan op die we met u bespreken. Ziet u dit zitten? Dan kunnen we aan de slag!

Bij Kinese Fysiotherapeuten zijn verschillende behandelingen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan manuele therapie of therapie met behulp van apparaten zoals shockwave. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Preventieve fysiotherapie

Heeft u momenteel geen klachten en wilt u deze voorkomen? Dan kunt u zich bij ons aanmelden voor preventieve fysiotherapie in Appingedam en omgeving. We bieden verschillende programma’s aan om u te ondersteunen in gezond bewegen, zoals:

In Nederland wordt de huidige richtlijn van gezond bewegen door maar 45% van onze bevolking gehaald. Laten we samen dat getal omhoog brengen en beweeg met ons mee, want bewegen houdt ons lichamelijk én geestelijk gezond!

Fysiotherapie in Appingedam

U vindt Kinese Fysiotherapeuten op verschillende plekken in het Noordoosten van provincie Groningen. Zo hebben we praktijkruimtes in Appingedam, maar ook in Delfzijl, Holwierde, Nieuwolda, Wagenborgen en Woldendorp.

Dankzij onze ruime openingstijden kunt u zowel overdag als in de avond bij ons terecht. We vinden altijd een moment om samen aan de slag te gaan. En lukt het u niet om naar onze praktijk te komen voor fysiotherapie? Dan komen we graag bij u thuis langs.

Over kinese fysiotherapeuten

‘Kinese’ betekent beweging in het Grieks. Binnen ons grote team van 25 professionele fysiotherapeuten en één oefentherapeut Cesar-Mensendieck, staat ‘beweging’ altijd centraal. Ons doel is: de regio van Eemsdelta  van de beste fysiotherapie te voorzien. Dat doen we door ‘blijvend in beweging’ te zijn.

Bij ons kunt u rekenen op:

  • Een compleet aanbod gespecialiseerde zorg
  • Een kwalitatief hoogwaardige en professionele werkwijze
  • Betrouwbaarheid voorop

Kosten

Kinese Fysiotherapeuten heeft contracten afgesloten met alle zorgverzekeraars. Het maakt dus niet uit bij wie u verzekerd bent, wij helpen u verder. Of uw behandeling vergoed wordt is afhankelijk van hóe u verzekerd bent. Raadpleeg hiervoor uw verzekeringspolis.

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan nu onze prijslijst.

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van fysiotherapie, in de regio van Eemsdelta, door één van onze gespecialiseerde therapeuten? Bijvoorbeeld over de inhoud, of juist meer over de praktische kant van de therapie? Neem gerust contact op, we staan u graag te woord.

Tarieven 2023

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken