Skip to main content Skip to footer

IS BEWEGEN NIET MEER VANZELFSPREKEND?

MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK

Geriatrie fysiotherapie

Geriatrie fysiotherapie inleiding

Als bewegen niet meer vanzelfsprekend is

Gaat uw fitheid achteruit of neemt de kracht in uw benen af?
Is overeind komen moeilijk of raakt uw evenwicht verstoord?

Iedere dag bent u afhankelijk van het functioneren van uw lichaam. Door ouderdom en ziekte is een goed functionerend lichaam soms niet meer vanzelfsprekend. Lopen, traplopen, fietsen, wassen, aankleden of huishoudelijke activiteiten worden dan moeilijker en de kans op vallen neemt toe

Wat kan de geriatriefysiotherapeut voor u betekenen?

De geriatriefysiotherapeut heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van ouderen met meervoudige gezondheidsproblemen, zoals de gevolgen van een beroerte, de ziekte van Parkinson, dementie of een heupfractuur. De geriatriefysiotherapeut zorgt voor een passend behandelprogramma met als doel het verbeteren van uw lichamelijk functioneren, afgestemd op uw mogelijkheden en toepasbaar binnen het dagelijks functioneren in uw eigen woonomgeving.

Werkwijze van de geriatriefysiotherapeu

Bij uw eerste afspraak worden de klachten nauwkeurig in kaart gebracht. Uw gezondheid en dagelijks functioneren worden besproken, waarna in overleg met u een behandelplan word gemaakt . Dit programma kan bestaan uit kracht-, fitheid- en balanstraining of het oefenen van moeilijke situaties en vaardigheden. Daarnaast geeft hij/zij ook advies en voorlichting. wanneer nodig wordt de behandeling afgestemd met andere zorgverleners en/of mantelzorgers.

Kosten geriatrie fysiotherapie

Bent u niet verzekerd voor fysiotherapie en wilt u niet voor verrassingen komen te staan? Bekijk dan nu onze prijslijst.

Kwaliteit gegarandeerd

De geriatriefysiotherapeut staat in het Centraal KwaliteitsRegister (CKR) geregistreerd en heeft een post HBO- of Master opleiding gevolgd. Maaike van Zanten volgt op dit moment de aanvullende opleiding, Master Fysiotherapie in de Geriatrie aan het Avans+ in Breda.

De Geriatriefysiotherapeut is:

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken