Skip to main content Skip to footer

Yogales

Ontspannen door yoga!

Rootz, al een tijd de nieuwe naam voor de vertrouwde gezichten van Yogastyle, verzorgt ook dit jaar weer de yogalessen (samen) met Kinese Fysiotherapeuten in Appingedam. Door de vele belangstelling verzorgen wij nu een extra lesuur op de dinsdagavond naast de gebruikelijke lessen op maandag en woensdagavond.

Waarom is yoga goed voor je lichaam?

Yoga beperkt de fysieke invloed va stress op je lichaam en vermindert symptomen van angst, depressie, vermoeidheid, astma en slapeloosheid. Yoga ziet het lichaam niet als een op zichzelf staand iets, maar gaat uit van verbindingen tussen lichaam en geest. Yoga heeft nog veel meer effectieve voordelen zoals:

  • Verstrekt je spieren
  • Vergroot je flexibiliteit
  • Verbetert je bloedcirculatie
  • Verbetert je zuurstofopname
  • Verstrekt je botten
  • Een betere concentratie
  • Verzacht je pijn

Yogales in gezondheidscentrum Appingedam!

Met een eigentijds en fris karakter biedt Rootz yoga waar je ‘blij’ van wordt. Yogales bij ons is beslist niet zweverig. Het is niet moeilijk en het vraagt geen lichaam van dat van elastiek is.

Voor ons is yoga je prettig voelen, ontspannen zijn en een balans vinden tussen kracht en ontspanning. In onze lessen besteden we veel aandacht aan ademhalingstechnieken, ontspanningsoefeningen. Verder hebben we ook happy moments zoals theedrinken met honing, een voetenmassage met warme olie en meer. Je kunt het beoefenen zoals het bij je past. Daarom kan en mag de uitwerking van yoga voor iedereen anders zijn.

Vragen of aanmelden voor yogalessen:

U kunt zich gemakkelijk online aanmelden voor een van onze yogalessen! 

6 praktijken: 25 therapeuten in 1 team
BLIJVEND IN BEWEGING

Online afspraak maken.

Bij ons krijgt u de persoonlijke aandacht en zorg die u verdient.
Ook kunt u bij ons ook terecht voor fitness en groepstrainingen.

Plan direct uw afspraak online.

Afspraak maken