Skip to main content Skip to footer

Personele wijzingen in ons team

De afgelopen maanden zijn er enkele wijzigingen in ons team geweest. 

Nathalie Nijstad heeft een andere baan gevonden in het ziekenhuis in Stadskanaal en heeft onze praktijk verlaten. Veel succes in je baan en we gaan je missen als sportfysiotherapeute in de praktijk

Jessica Jager zet haar werk als psychosomatisch fysiotherapeute voort in Groningen bij Interpsy. Ook veel succes daar en ook jouw inzet als Master psychosomatiek gaan we missen.

Hugo Timmerman heeft zijn loopbaan vanwege de pensioenleeftijd beëindigd. Zij ervaring als fysiotherapeut, acupuncturist en in de dry needling heeft hij de laatste jaren nog goed op onze jongere collega's kunnen overbrengen. Geniet van je vrije tijd!

Melanie van Hameren heeft een korte periode op onze administratie gewerkt. Zij heeft bij een andere werkgever uitbreiding van haar uren gekregen en kon dit niet meer combineren maar haar werk in onze praktijk.

Halberta Tuinenga is als oefentherapeut vertrokken bij Kinese en zet haar werkzaamheden voort in Friesland.

- Nieuw zijn fysiotherapeuten Lise van der Molen, Dennie Blaauw en Annelies Venema en administratief medewerkster Manon Wolswijk. Welkom in ons team en wij hopen dat jullie hier met veel plezier zullen werken.

About the author

Kinesefysio